Drvo i voda

Prateći sve veće zahtjeve kupaca kako na domaćem tako i na europskim i svjetskim tržištima, predstavlja vam proizvode od drveta koji bi mogli biti postavljeni u neposrednoj blizini ruba bazena, a mogu se koristiti i u saunama, na terasama, vrtovima te ostalim vanjskim objektima koji su izloženi vodi i atmosferskim uvjetima. U tu namjenu nudimo vam slijedeće drvene podove:

Posebna izvedba click pajola od drveta koji su rezultat dugog iskustva u radu s drvetom. Pajoli su drvene ploče dimenzija 300x300mm ili 300x600mm, s debljinama od 30mm ili 37mm, te sa utorom i perom na malim pločicama koje su postavljene na specijalnu podlogu od plastike. Pajoli su optimalan izbor za vanjsku upotrebu jer odlikuju elegancijom, prirodnim izgledom i toplinom drveta kombiniranom s izdržljivošću koju garantira ekskluzivna tehnologija.

S mogućnošću izbora između dvije verzije i više vrsta drveta (Teak, Iroko, Ipe-lapacho), pajoli istinski mogu zadovoljiti sve zahtjeve kupaca.

Pajoli su dostupni u dvije verzije:

- protuklizni - specijalno dizajnirani za površine oko bazena, za toplice, gdje je važno da bosonogi možemo hodati po bilo kojoj površini,
- glatki - pogodni za balkone, vrtove i sjenice.

Osim click pajola tvrtka Lardo d.o.o. vam može ponuditi pajole dimenzija 600x600mm ili manji, ukupnih debljina od 26-36mm, dok je debljina gornjeg sloja 14-16mm.

Nosivi dio takvog pajola sastoji se od dvije letvice koje su za gornji dio učvršćene sa inox vijcima. Pajoli (od drveta Iroko, Ipe-lapacho, Bangkirai) dolaze kao daske dimenzija 2440-4880 x 145x21-45mm, te im je isto tako potrebna nosiva konstrukcija sastavljena od letvica koje su učvršćene inox vijcima.

U ponudi se još nalaze i tzv. Deckplanks, daske koje imaju debljine 19-23mm, širine 85-140mm te dužine 800-2000mm.
Te daske imaju sva četiri ruba zaobljena, a vrste drveta koje se koriste za izradu tih daščanih podova su: Teak, Merbau, Iroko i Ipe-lapacho. Najčešće korišteni je Ipe-lapacho koji je izuzetne tvrdoće a zemlja podrijetla je Brazil.

U ponudi su i podnožni stupovi (Buzoni) za izravnavanje kosine terena. Takvi stupovi su milimetarski podesivi, te je njihova min. visina 17mm a ona max. 700mm. Podnožni stupovi su otporni na UV zrake, mogu podnijeti različita vremenska stanja (temperature od -20°C do +120°C), i visoko su otporni spram kemijskih proizvoda.

Podnožni stupovni sistemi nude arhitektima mogućnost upotrebe bilo kojeg tipa prekrivajućeg materijala, kao što je prirodni kamen i keramičke pločice, drvene pločice (parketi), industrijske rešetke, drveni daščani podovi, itd.

Svim ovim proizvodima tvrtka Lardo d.o.o. zaokružuje jedno poglavlje u industriji drveta i parketarstva koje bi mogli nazvati drvo i voda. Iz cijelog ovog teksta vidljivo je da je moguće izvesti “suživot” drveta i vode u svim prostorima u kojima se to traži.

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers