SRBA kamene ploče i poklopnice

Vaš bazen bez rubnog kamena nikako neće biti tako lijep kao što je s njim. Za usporedbu to je slično kao kad neko naslikano umjetničko djelo ma tko god njen autor bio postavite na svoj zid ali bez okvira.

Pored različitih domaćih proizvođača kamenih pločanih podova, nudimo vam i proizvode francuske tvrtke SRBA (ex. Caraterra) koji su specijalno pravljeni samo za bazene a odlikuju se vodonepropusnošću te postojanošću na razne vremenske uvjete, a sami po sebi su protusklizni i dekorativni.

Same kamene ploče su različitih oblika ovisno gdje se nalaze pa su tako one od rubnog kamena zaobljene i konusne, rade se i potpuno okruglog oblika radijusa od 300mm pa sve do 5000mm kao i u raznim drugim oblicima. U pravilu su u tri boje: bijela (boja leda), žuta (boja pijeska) te lagano crvenkasta nijansa.

Nudimo vam osnovne izvedbe u slijedećim prikazima, a sve međusobne kombinacije su sasvim moguće. Posebno su atraktivne kombinacije s kamenim pločama Louisiane - nevjerojatnom imitacijom strukture drvenih pajola, ali izlivene u kalupima iz posebnih vrsta betona.

VRSTE

SAHARA

ARDOISE

MEMPHIS

TRIANON

LOUISIANE

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers