O nama

Lardo d.o.o. je tvrtka koja se bavi gradnjom bazena, nabavkom i prodajom vrhunske svijetske bazenske tehnike od raznih renomiranih proizvođača, kao i raznim zastupstvima i trgovinom.

Bazeni i bazenska tehnika

U današnja stresna vremena kad najmanje imamo vremena za sebe a sve više smo podređeni raznim poslovima i uglavnom željama drugih, razmišljali smo na koji način najlakše "uvjeriti" današnjeg čovjeka kako bi se bavio nekim sportom a da se pri tome najmanje umori.
Šalimo se naravno, ali ako užitak kojeg danas svi trebamo spojimo s korisnim, rješenje za to smo pronašli u privatnim kućnim bazenima, a petnaest godina iskustva nam govori kako smo itekako bili u pravu - promijenili smo živote preko stotinu ponosnih vlasnika naših bazena diljem cijele Dalmacije, a i šire.

Onaj gore navedeni detalj "s korisnim" smo svakako vidjeli u činjenici kako takvom investicijom možete znatno podići kvalitetu i kategoriju vašeg apartmana, luksuzne ville, pa i hotela, te tako biti ukorak s vremenom i zahtjevima svjetskog turističkog tržišta.

Naše su cijene najpovoljnije na tržištu, naši su bazeni dugotrajni i kvalitetni, kakvoća i postojanost slatke ili slane vode u njima traje mjesecima pa i godinama ako je dovoljno odgovorno prema našim uputama i održavate.

Marketing i design

Mi u tvrtci Lardo smatramo kako je danas za uspješnost jednog poduzeća vrlo važno prigrliti Internet poslovanje, kako bi naša tvrtka postala konkurentna na tržištu koje više nije "omeđeno" državnim granicama, niti pošteđeno globalnih kretanja i utjecaja.

Naša vizija i misija

Vizija

Postati značajnija tvrtka u ovom dijelu Europe.

Misija

Unaprijeđenje življenja i doprinos široj društvenoj zajednici.

Ciljevi

- Kakvoća rada kao imperativ
- Biti i ostati poželjan poslovni partner
- Postati pouzdana radna sredina s poželjnim radnim mjestom
- Omogućiti zapošljavanje ljudima koji će voljeti svoj posao

Strategija naše tvrtke

Kvaliteta kao poslovna strategija, glavna je ideja vodilja kako iz dana u dan napredovati najprije na tržištu Županije dubrovačko-neretvanske, a sutra i šire kako u zemlji tako i u regiji.
Danas s našim iskusnim i kvalitetnim poslovnim partnerima i kooperantima u gradnji bazena, a sutra u raznim drugim poslovima za koje osjetimo kako su itekako bitni za unaprijeđenje življenja.

Ključna vrijednost Larda

- Kvaliteta
- Otvorena komunikacija
- Povjerenje
- Pouzdanost
- Pristupačnost

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers