Poliesterski bazeni

Poliesterski bazeni plinene pažnju svojim izuzetno lijepim oblicima i glatkim, zaokruženim kutovima, te jednostavnosti gradnje i održavanja kao i dugimvijekom trajanja. Unatoč nešto višoj cijeni se prodaja i gradnja ovih bazena stalno povećavaju. U zapadnoj Europi poliesterski bazeni spadaju među najbolje prodavane bazene.

Poliesterski bazeni mogu biti iz jednog komada vrste "monoblock", ili sastavljivi "modularni". Sastavljivi "modularni" bazeni, (iz dva ili više dijelova) se spajaju na gradilištu bazena.

U našoj ponudi imamo preko 50 različitih osnovnih inačica ovakvih bazena različitih proizvođača.

Vijek trajanja poliesterskih bazena je barem 20 godina i više.

Velika prednost kod postavljanja većine poliesterskih bazena je u tome što su to montažni bazeni koji se montiraju bez uporabe betona. Potrebno je iskopati jamu koja odgovara dimenzijama bazena, te pripremiti mjesto za strojarnicu u kojoj će se nalaziti uređaj za pročišćavanje s ostalom potrebnom opremom za bazen. Poslije slijedi montaža koju je moguće obaviti za tri do četiri dana. Sve stručne montažne radove izvode naši monteri.

Međutim u toj "velikoj prednosti" stoji ujedno i "veliki problem" s obzirom da cijena transporta ovakvih bazena (a nerijetko se koriste i helikopteri ili veliki kranovi ako su u jednom komadu) nije zaračunata i posebno se dakle plaća. Direktno je proporcionalna udaljenosti od dobavljača, što ovakvu vrstu bazena čini ne atraktivnom za naše tržište.

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers