Prekrivači za bazene

Written by Super User on . Posted in Uncategorised

U zimsko doba svakako je preporučljivo prekriti vaš bazen ako ga ne koristite ili ako pak nije natkriven ili na neki drugi način zaštićen.

Nudimo vam predloške više različitih vrsta prekrivača za bazene od raznih prestižnih europskih proizvođača po američkoj licenci.

Za sve daljne informacije, slobodno nam se obratite!

S obzirom da je naša filozofija gradnje bazena na koji uvijek omogućiti da bazen zimi bez vode te da kompletna količina kiše koja upadne u njega i izađe slobodnim padom vani, predlažemo vam i dvije najčešće tražene varijante zimskih pokrivača koji propuštaju kišu, ali ne i lišće. Na takav način nema mogućnosti da se prljavština zbog truljena lišća odražava na vašim fugama i keramici, a opet svi materijali zimi dišu te na takav način duže traju nego da je bazen cijelu godinu pod vodom po različitim vanjskim temperaturama.

  • Easy top pokrivač s aluminijskim nosačima
  • Flish Flush criss cross pokrivač s trakama i natezačima

Niti jedan niti drugi od ovih pokrivača ne trebaju površinsku napetost vode da bi ih držala, dakle bazeni su zimi bez vode i možete biti sigurni da se vaša keramika neće oštetiti, te da će bazen na proljeće biti jednako čist kakvim ste ga na jesen i ostavili!

 

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers